Dressuur & springles

Het is ook mogelijk om dressuur en springles bij mij te volgen.  Dit kan op privébasis of in groepjes. Zo ben ik ook bekend met het geven van les op manege´s en verenigingen. 

Dressuurles

In de dressuur ben ik zelf geschoold tot Z niveau en ik kan je heel goed proefgerichte begeleiding geven.

De basis is natuurlijk het belangrijkste! Vanaf de grond kan ik je observeren en soms met simpele aanpassingen jouw rijderij laten veranderen. Loop jij ergens tegen aan of loop je compleet vast? Leg dit in je eigen woorden uit en ik help je verder!

Springles

Bij het geven van springles kun je bij mij weinig ´poespas´ verwachten. Ik ben van mening dat elk paard op zijn eigen manier moet kunnen springen en je daarom eigenlijk zo min mogelijk als ruiter moet doen!

Met behulp van afstand balkjes, gymnastische sprongen en simpele lijntjes help ik jou en je paard te conditioneren om de juiste afstanden te rijden en betere inzichten te geven, maar vooral je paard op zijn manier te laten springen. Ook kan ik je goed begeleiden in het rijden van de juiste lijnen in een parcours.

Locatie´s springles

Het is ook mogelijk om springles op locatie te krijgen anders dan je eigen stal. Sommige stallen of manege´s stellen hun springparcours ter beschikking voor verhuur per uur. Het is daarom ook mogelijk om springles te krijgen op een eigen gekozen locatie. Je dient dit zelf te reserveren bij de eigenaar van het terrein en de kosten met hen te bespreken. Ik ben bekend met enkele terreinen in de omgeving, mocht je zelf geen locatie kunnen vinden. 

Duur en kosten van een les

Privéles dressuur of springen duurt 3 kwartier en kost €30,00.
Een duo of groepsles (max. 4 personen per les) dressuur of springen duurt 1 uur en kost €25,00 p.p.
Buiten een straal van 10km van postcode 3881, reken ik €0,20 per km.
Prijzen voor het geven van les op een manege of vereniging zijn in overleg, stuur hiervoor even een berichtje.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en kunnen contant of per bank worden voldaan.

 

Heb je vragen of wil je een les afspreken? Vul dan onderstaand formulier in of bel/whatsapp mij even! 06-21295509.