Crosstrainingen

Op het terrein De Vijfsprong in Lunteren geef ik crosslessen op afspraak en in overeenstemming met de eigenaar van het terrein.

Om deel te nemen aan een crossles in groepsverband of op privébasis is enige springervaring vereist en het dragen van een bodyprotector verplicht!

Dit crossterrein in Lunteren bied een enorme variatie aan hindernissen voor ALLE niveau´s, ook voor de gene die nog nooit een boomstam hebben gesprongen!

Aan ieder type ruiter én paard geef ik les. Ik vind het ontzettend leuk om iedereen kennis te laten maken met eventing. De afwisseling is ontzettend leuk voor beide!

Samen kijken we naar je doelen en wat jij (of je paard) wel of niet durft en verleggen we grenzen om steeds beter te worden of nog meer plezier te beleven!

Ook voor de ervaren eventers biedt dit terrein voldoende uitdaging en oog voor technisch rijden. Ik begeleid je graag om nog beter te worden en je (wedstrijd) doelen te bereiken!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een crosstraining te krijgen op een ander terrein naar keuze.  Laat mij weten welk terrein je in gedachten hebt en dan kunnen we samen kijken of dit qua afstand voor mij haalbaar is.

Duur en kosten van een les:

Een privéles duurt 1 uur en kost €40,00 exclusief terreinvergoeding van €10,00.

Een duo-les duurt 1.5 uur en kost €35,00 p.p. exclusief terreinvergoeding van €10,00.

Een groepsles (max. 4 ruiters per groep) duurt 1.5 uur en kost €30,00 p.p. exclusief terreinvergoeding van €10,00.

Kilometer vergoeding, indien er wordt gekozen voor een ander terrein dan Lunteren: €0,20 per km.

Voor alle lessen geld dat je voor het begin van je les al bent losgereden en wij de les-tijd daardoor optimaal kunnen benutten. 
Alle prijzen zijn inclusief BTW en kunnen zowel contant of per bank worden voldaan. 

Aanmelden?

Wil jij graag een privé, duo of groepsles van mij? Vul dan onderstaand formulier in voor een aanvraag. Geef aan of je alleen komt, als duo of met een groepje en welke data de voorkeur heeft, zodat ik kan kijken of het terrein voor ons beschikbaar is! Voor vragen kun je mailen naar info@equine-eventing.nl of bellen/whatsappen naar 06-21295509.

Georganiseerde groepslessen

Indien er georganiseerde groepslessen gepland staan op vrije inschrijving klik dan op onderstaande button ´les kalender´. Deze groepslessen zijn in samenwerking met Esmé Blankestijn en hebben een afwijkend tarief.